Online Beauty Junkie

LOVE IS IN THE AIR…….

De nieuwste Essie bruidscollectie  wordt gekenmerkt door tedere, klassieke bloementinten met een speels en modern karakter.

Een BeautyJunkies bruid is een zelfstandige, onafhankelijke vrouw. Ze  is een fantastische partner, in tegenstelling tot wat ouderwetse clichés soms doen beweren Ze is een vrouw die compromissen sluit, maar ze zal altijd haar eigen persoonlijkheid en stijl behouden. Ze is romantisch, maar ongelooflijk praktisch. Ze is intelligent en een harde werker. Ze heeft veel te bieden– en dat weet ze.

Filosofie Essie bridal collection:

Toen mijn zielsverwant dé vraag stelde, zei ik natuurlijk meteen “ja!” Ik kon mijn geluk niet op toen hij zei: meet me at the altar. Eén ding is absoluut zeker: hij is my better half. Ondanks dat gebruik ik nog steeds my maiden name. Ik ben ver gekomen en weet exact wie ik ben, maar ik heb ook de kunst van het samenleven geleerd. Over één ding zijn we het in ieder geval eens: no baggage, please.


No baggage please – positief rooskleurige roze

Meet me at the altar – romantisch lila

My better half – onweerstaanbaar roze

Using my maiden name – mooie blauwe hortensia

Written by

UA-72221254-1