Beauty Junkies

Beauty Junkies, omdat je huid méér dan alleen maar verwennerij verdient!

Midden in het centrum van Hengelo vind je onze Urban Spa. We heten je van harte welkom!

Beauty Junkies is een unieke plek voor heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen, met zorg en deskundigheid uitgevoerd. Voor vrouwen en mannen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke uiterlijke verzorging. Maar we bieden meer. Ons beautymenu biedt een gevarieerd aanbod aan behandelingen. Het is opgebouwd uit verschillende behandelingen waaronder pedicure- en manicurebehandelingen, epileren van wenkbrauwen, verven van wimpers, diverse lichaam- en gezichtsbehandelingen. Maar we bieden ook specialistische behandelingen. Denk daarbij healthy aging zoals natural facelifting massage, bindweefselmassages, waxing (één van de specialiteit van Beauty Junkies) voor een supergladde en zijdezachte huid maar ook aan de eMatrix laserbehandeling voor een egale huid.

Wij werken met producten vol pure en bewezen ingrediënten, zoals groene cosmetica Absolution, Dr. Murad, Dermalogica, Youngblood Cosmetics en O.P.I.

Genieten bij Urban Spa Beauty Junkies kan op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Word vrienden van Beauty Junkies op Facebook! Daar blijf je op de hoogte van nieuws en geniet je van allerlei voordelen.

UA-72221254-1