Meest geboekt

Beauty Junkies zijn experts. We gebruiken innoverende huidverzorging die je er fantastisch uit laat zien. Je zult je fantastisch voelen van top tot teen. We hebben  effectieve behandelingen die niet alleen je uiterlijk transformeren maar ook je hele gemoedstoestand. De lijst met behandelingen is groot en met advies van Beauty Junkies vind je altijd precies wat je nodig hebt. De behandelingen die door onze klanten met name aangeraden worden zijn:

1. De meisjes van 50 gezichtsbehandeling
Deze behandeling, om de tijd terug te draaien, richt zich op kleur, elasticiteit, volume, lijntjes en rimpel (helemaal tot aan je decolleté). Bevat een zachte, maar effectieve peeling, extracties en een hightech collageen masker om je ‘jeugdigheid’ te onthullen. 

2. Brazilian bikini wax
Voor diegenen die een complete behandeling willen is deze ‘haal alles maar weg’
wax behandeling. Onze ontharingsaanpak is vrijwel pijnloos, dankzij onze deskundige techniek met jarenlange ervaring.

3. Lomilomi massage
Deze ontspannende lichaamsmassage begint met een verzachtende voeten ‘wrap’ met warme olie. Gevolgd door een heerlijke ontspannende massage ontworpen om je lichaam en (pijnlijke) spieren los te maken. Wees gewaarschuwd; je wilt misschien niet meer dat we stoppen met masseren.

4. Beauty Junkies good to go gezichtsbehandeling (lees: mini facial)
Dé gezichtsbehandeling die ons beroemd maakte. Deze gezichtsbehandeling voor iedereen bevat alle vakkundig uitgevoerde behandelingen voor het gezicht (reiniging, peeling en extracties), en is ontworpen om op maat te kunnen worden toegepast, zodat het precies aan jouw behoeften voldoet met een verscheidenheid aan schoonheidsstimulerende massage technieken. Fantastisch!

5. Sportmassage
Of je nu beurs bent van een spinning les of van een andere sportklas, deze mega ontspannende massage richt zich op de pijnlijkste spieren.

UA-72221254-1