Dr. Baumann Skinident

Producten met 100% huididentieke natuurlijke oliën en werkstoffen. Het cosmeticamerk Dr. Baumann biedt gezonde huidverzorging dat gebaseerd is op het gebruik van meervoudige liposomen. Deze huididentieke lipiden dringen tot diep in de huid door en zijn daardoor in staat de levende huidcellen te voeden. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Daarnaast gebruikt Dr. Baumann in zijn producten enkel ingrediënten waarvan de huidverbeterende werking wetenschappelijk is bewezen.

De producten van Dr. Baumann worden steeds vaker door dermatologen aangeraden vanwege de uitzonderlijke goede verdraagbaarheid bij een probleemhuid.

SkinIdent is de toplijn van Dr. Baumann. Deze lijn bevat enkel en alleen producten met 100% huididentieke  (plantaardige) ingrediënten. De geurelementen van de plantaardige  werkstoffen zijn verwijderd, omdat dit ook potentiële allergenen zijn. Dr. Baumann cosmetica is proefdiervrij en vrij van dierlijke ingrediënten en andere rommel.

Voor meer informatie: www.dr-baumann.nl

UA-72221254-1