Organic Spa

De klassieke ingrediënten ‘lichaam & geest’  met combinatie huid verbetering vormen de basis van de gezichtsbehandelingen.

SKIN FOOD GEZICHTSBEHANDELING 75 minuten € 95,-
Door Wallpaper magazine uitgeroepen tot ‘best facial’. Een super verjongende behandeling. Gezichtsbehandeling ontwikkeld door Abigail James: Holistisch massagetherapeut. De behandeling bestaat onder andere uit een bindweefsel massage en lymfedrainage. De behandeling is van biologisch-dynamische topkwaliteit van Dr. Alkaitis producten gemengd met verse ingrediënten zoals geitenyoghurt en honing.

ECO CHIQUE GEZICHTSBEHANDELING 75 minuten € 85,-
En verjongende, helende en balansherstellende behandeling. Een cocktail van speciaal geselecteerde therapeutische enzymrijke producten van Dr. Baumann die de huid voeden en verzorgen. Deze huididentieke lipiden dringen tot diep in de huid door en zijn daardoor in staat de levende huidcellen te voeden.  We sluiten af met een bindweefselmassage. Je verlaat de spa als herboren.

Beauty Junkies TIP: bij gezichtsbehandelingen van 75 minuten geven we je een hand-, voet of nekmassage terwijl het masker inwerkt. Het epileren, verven wenkbrauwen  en harsen van het gezicht zijn inbegrepen.

 

UA-72221254-1