Peeling

Op zoek naar een peeling die anders is dan chemische peeling? Dan zijn de behandelingen uit het Beauty Junkies peeling menu iets voor jou! 100% plantaardige (kruiden)peeling.

GREEN PEEL ‘fresh up’ € 82,95
Wil je dat net ‘iets’ meer voor een belangrijke business meeting of feestje? Je huid zal stralen met een nieuwe frisheid. Ook ideaal als je preventief wil werken tegen huidveroudering, verlies van elasticiteit zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

GREEN PEEL ‘renew your skin’ € 99,- in een kuur van drie behandelingen  € 265,-
Een nieuwe huid in vijf dagen, maar zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. Huidpeeling met intensieve effect voor fijnere poriën, onzuivere huid, vale huid en zonbeschadigde huid. .

FRUITZUURPEELING  DR BAUMANN € 70,-in een kuur van 3 behandelingen € 160,-
Een oppepper voor de huid! Een kuur van drie behandelingen met fruitzuren zal de poriënverfijnen, onregelmatigheden en pigmentvlekjes vervagen en huidstructuur verbeteren. Inclusief Dr. Baumanns ampul voor de verzorging thuis.

# GLYCOLIC PEELING € 75,-
De huid zal weer stralen. Glycolzuur heeft een positieve invloed op huidveroudering. De conditie van de huid zal verbeteren en de huid zal beter vocht vasthouden na de peeling.

UA-72221254-1