Powerzone

Niet een ‘relax’ behandeling want het is ‘snel‘ zonder opsmuk en gericht op resultaat in weinig tijd! 

Powerzonebehandelingen pakken de huidbezorgdheden aan in een mum van tijd! Deze 20 minuten durende skin fix herstelt de huid in minder tijd dan je lunchpauze. Ook hoeft je kleding niet uit om reden dat er doelgericht gewerkt wordt op de zone van je bezorgdheden. Onze goed getrainde huidspecialisten analyseren je huid en voeren daarna een doelgerichte behandeling uit om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Geen gedoe en toch geweldig resultaat.

Ideaal als een super touch-up voor een leuk feest of perfect na een lange reis of als je huid wel een beetje extra aandacht kan gebruiken in korte tijd. Daarnaast zullen we je tijdens de powerzone begeleiden in het thuis effectief kunnen bijhouden van de resultaten.

Keuze uit de volgende gerichte zonebehandelingen.

FLASH EXFOLIATION 20 minuten € 29,-
Gefolieerd, vernieuw en verhelder de huid met deze intensieve exfoliërende
behandeling! Hydroxyzuren en retinol verwijderen dofmakende dode huidcellen terwijl een voedende cocktail en vitamines, peptides en plantenextracten de zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen met als resultaat een gezonde, stralende huid.

EYE RESCUE 20 minuten € 29,-
Behandel meerdere bezorgdheden zoals donkere kringen, zwellingen, lijntjes of verlies van elasticiteit met deze zeer geavanceerde met peptides verrijkte oogbehandeling die speciaal is ontwikkeld om zacht te exfoliëren, te hydrateren en te verstevigen.

LOVE IT FOR LIPS 20 minuten € 29,-
De ultieme conditionerende liptreatment die beschadigde lippen herstelt van make-up en omgevingsinvloeden. De verstevigende peptides en herstellende vitamines repareren het delicate lipweefsel en verminderen fijne lijntjes rondom de mond.

AGE REPAIR  20 minuten € 29,-
Deze herstellende behandeling revitaliseert en bestrijdt. Zie onmiddellijk resultaat na een intensieve exfoliatie en producten die de huid vol stoppen met voedingsstoffen en peptides om te beschermen, voeden en te herstellen en zo de huid in goed conditie te krijgen.

HAND REPAIR 20 minuten € 29,-
Help hard werkende handen te herstellen van droogte, beschadigde nagelriemen en tekenen van huidveroudering met deze intensief voedende hand treatment. Krachtige exfoliatie zorgt voor een meer egale huid terwijl hydraterende plantenextracten samen met een warmr paraffinepakking instant verlichting geeft bij droge handen.

MOISTURE BOOST 20 minuten € 29,-
Deze intens hydraterende behandeling hydrateert en voedt deoncomfortabele dorstige huid. Dofmakende dode huidcellen worden op milde wijze verwijderd om de met vocht gevulde cellen eronder naar de oppervlakte te krijgen en droogtelijnen te verminderen. Verkrijg een verfriste, opgeknapte huid in een handomdraai. Perfect voor iedereen die vermoeid is of veel gereisd heeft.

SUMMER SKIN SAVER 20 minuten € 29,-

Heb je te lang op het strand gelegen? Een outdoor event bijgewoond? Je huid is een geweldige graadmeter en onthoudt alles. Iedere keer dat we onszelf te veel bloot stellen aan UV wordt bij elkaar opgeteld. Met als resultaat? Roodheid, hyperpigmentatie en voortijdige veroudering. Beauty Junkies oplossing: summer skin saver. Herstel, hydrateer voor een gezonde frisse huid, nu en in de toekomst.

Beauty Junkies tip:
- gratis bij aanschaf van producten ter waarde van  € 100,-
- 4 plus 1 gratis bij een abonnement van powerzone behandeling.

UA-72221254-1