Scrub

BACK FACIAL 30 minuten € 35,95
Ontspan de spieren en zuiver de huid van je rug met deze reinigende en ontspannende rugbehandeling. Een reinigende scrub verwijdert de dode huidcellen en bereidt de huid voor op het verwijderen van afvalstoffen. Het gedeelte van het lichaam waar je het moeilijkste bij kunt wordt voor je gereinigd, gescrubd, gehydrateerd en verfrist.

MINERAL SALT SCRUB THERAPY 30 minuten € 35,95
Gericht op het krijgen van meer energie of op het verminderen van stress. De huid wordt intensief gehydrateerd en gevoed en krijgt een zacht roze gloed. Zeezout en algen exfoliëren de huid en enzymen lossen dode huidcellen op. Plantaardige extracten en oliën hebben een zinnenprikkelende en reinigende werking en brengen de huid in balans. De toegevoegde warmte zorgt voor een comfortabel gevoel en ontspant de geest.

HOT SALT SCRUB THERAPY 30 minuten € 40,95
Laat je lichaam exfoliëren met een op maat gemaakte exfoliant en geef je lichaam de warmte waar het zo’n behoefte aan heeft. Een mild poeder van havermeel en rijstzemelen verwijdert op een zachte manier dode huidcellen, maakt de huid fris en reduceert pigmentvlekjes die ontstaan zijn door blootstelling aan UV-straling. Je zal Beauty Junkies verlaten met een zijdezachte, gezonde huid.

UA-72221254-1