Massages

De massages worden gegeven door bekwame massagetherapeuten. Ontspanning van geest & lichaam staan bij onze massages centraal.

RUBBER NECK 30 minuten € 35,-
Een intensieve massage van rug, nek en schouders.

HOTSTONE 30 minuten € 35,-  60 minuten € 60,-
Verzachtende en diep ontspannende werking op de spieren met stenen! Niet zomaar stenen maar warme basaltstenen. Vulkanische stenen afkomstig uit de zee van Hawaï . Eb en vloed hebben gezorgd voor dat de stenen glad, rond en plat gevormd zijn. Met deze massage dragen we bij aan het zelfherstel van het lichaam: voeren we afvalstoffen af en brengen we het lichaam in balans.

CHILL OUT MASSAGE 30 minuten € 35,- of 60 minuten € 60,-
Om de energy flow te stimuleren.

DEEP TISSUE MASSAGE 30 minuten € 32,50 of 60 minuten € 60,-
Onze originele sportmassage.

WATERMASSAGE 60 minuten  € 60,-
Ervaar de ontspannende werking van een watermassage. Je spieren worden los gemaakt door een massage op een warm (water)bed. De warmte van het water dringt diep door in de spieren; dat zorgt voor een super ontspannend effect. Terwijl je heerlijk ligt worden je rug en schouders gemasseerd met etherische oliën. Een ware mini-vakantie voor lichaam en geest. Deze massage is ideaal voor aanstaande mama’s

LOMI LOMI 30 minuten € 35,- of 60 minuten € 60,-
Nieuw op onze menukaart is de LomiLomi massage: een oeroude massagetechniek uit Hawaii.  Lomi is een Hawaiiaans woord en betekent letterlijk massage ;-) . Tijdens de LomiLomi massage gebruikt onze massagetherapeute haar onderarm en ellebogen om het hele lichaam met mooie, lange, vloeiende bewegingen te masseren. Door de bewegingen, die worden vergeleken met de golven van de Hawaiiaanse oceaan en watervallen, wordt spanning in het lichaam ‘weggespoeld’. De traditionele HawaiiaanseLomiLomi massage draagt op een krachtige manier bij aan een goede gezondheid. Ervaar deze zachte en ritmische massage!

HOOFDHUIDMASSAGE 30 minuten € 35,-
Tijdens deze massage maakt de therapeut, met zacht knedende bewegingen, de hoofdhuid ‘los’. Dit wordt gevolgd door een ontspannende massage voor nek en schouders. Ervaar de anti stress-massage voor je hoofd, nek en schouders. Tijdens de massage voel je de hectiek van alle dag langzaam uit je lijf stromen.

BEAUTY JUNKIES TIP: Share your treat! Van onze massages kan je ook met z’n tweeën genieten in de duo-kamer (prijs per persoon)

UA-72221254-1