Cosmetisch

LASER ONTHARING
Ongewenste haargroei blijvend weg? Dat kan met onze laserbehandeling. Met deze behandeling krijg je een gladde huid zonder haren. De behandeling stemmen we af op je huidskleur en het soort beharing dat verwijderd moet worden. Voor een goede ontharing is het nodig dat je 6 tot 8 behandelingen ondergaat. Dit is nodig omdat de energie van de laser alleen in één fase van de haarcyclus effectief is. In de andere fasen van de haarcyclus nemen de haren wel de energie op maar tasten hierbij niet het haarzakje aan. Door de ontharingsbehandelingen met een tussenpauze van 5 à 6 weken uit te voeren worden alle haarzakjes verbrand waardoor een blijvende ontharing plaatsvindt. Zowel een blanke huid als een donkere huid kan goed onthaard worden. Wat nog even goed is om te weten, is dat niet alle haartypen weg te laseren zijn. Blonde en grijze haren zijn bijvoorbeeld niet weg te laseren doordat deze lichte haren geen energie absorberen van de laser.

EMATRIX: een egale huid!
Deze innovatieve laserbehandeling is dé methode om effectief rimpels te behandelen en littekens te doen vervagen. De aanmaak van nieuwe cellen en collageen draagt bij aan een gladdere en elastische huid. De eMatrix laserbehandeling is geschikt voor mensen met rimpels, huidverzakking, littekens, acné, kleurverschillen van de huid en zonbeschadigingen.
eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode.

VERWIJDEREN HUIDONEFFENHEDEN
De huidspecialiste verwijderd definitief huidoneffenheden.
allerlei aangroeisel (bultjes)
Bloedblaasjes (kleine vuurrode blaasjes)
Couperose (rode adertjes in het gezicht)
Steelwratjes
Pigmentvlekjes
Deze behandeling wordt met de grootste zorgvuldigheid en deskundigheid gedaan.
Door het toepassen van de laatste technieken geneest de huid zonder littekens.

Vergoeding door verzekeraars mogelijk
Laser ontharen in het gezicht wordt vaak vergoed. In sommige gevallen geldt dit ook voor lichaamsbehandelingen. De hoogte van de vergoeding is per ziektekostenverzekeraar verschillend.

Raadpleeg hiervoor je ziektekostenverzekeraar.

UA-72221254-1