Man

Zonder poespas en duidelijke taal! Alle gezichtsbehandelingen werken eveneens goed voor mannen, maar we hebben speciaal voor mannen een aantal behandelingen ontwikkeld. Om huidirritaties te voorkomen, adviseren wij je om je vlak voor een gezichtsbehandeling niet te scheren.

FACE LOGIC 15 minuten GRATIS
Huidanalyse waarbij we exact aantonen wat de conditie van je huid is. We adviseren je over welk product voor jou het meest optimaal is om je huid in optimale conditie te houden. Dit is niet alleen resultaatgericht, maar ook kostenefficiënt.

MEN SKIN FITNESS 45 minuten € 46,50
Dit is een mannelijke variant op de facials. Deze is opgebouwd uit verschillende ontspannende stappen met een diepreinigende werking. Daarnaast zullen krachtige ingrediënten ervoor zorgen dat je huid een flinke boost en een verzorgde uitstraling krijgt. Tijdens het masker krijg je een ontspannende nek-, schouder- en hoofdhuidmassage.

AGE IS JUST A NUMBER 60 minuten € 65,-
Rimpels geven het gezicht het karakter, maar dat zie jij toch liever bij anderen. Bij jezelf wil je ze het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Met onze anti-aging special voor de man gaan we met actieve werkstoffen dieper op de huid werken. We sluiten de behandeling af met een hoofdhuid- en nekmassage.

MANLY CURE 30 minuten € 20,-
Masculiene versie van de manicure. Dus geen lak, maar wel verzorgd! Je nagelriemen worden verzorgd en je nagels worden gevijld. Resultaat is verzorgde en zachte mannenhanden.

FEET FOR MEN 45 minuten € 40,-
Eeltvrije en verzorgde voeten voor de mannen. Je voeten worden intensief verzorgd; nagels worden gevijld en eelt wordt verwijderd.

ONTHARING
BACK WAX € 40,-
CHEST WAX € 30,-
EPILEREN € 16,-

UA-72221254-1