Mama’s & To Be

NIEUW: behandelingen voor mama’s en mama’s to be 

Er is geen enkel moment in je leven waarop je zoveel baat hebt bij een beautybehandeling als tijdens je zwangerschap. Je rug wordt belast, je benen doen pijn en zijn opgezwollen, je buik is even groot als de Mount Everest (en je moet dan nog een paar maanden?!).

Je leven zal na de geboorte van je kindje behoorlijk veranderen. Bereid jezelf goed voor op dat moment en geniet! Tijdens deze periode moet je goed op jezelf letten en mag je lekker verzorgd worden. Speciaal voor jou ontwikkelden we heerlijke behandelingen voor elke fase tijdens de zwangerschap. Je wordt behandeld door een professionele Beauty Junkies-specialist die precies weet hoe zij voor jou moet zorgen, die begrijpt wat er in je lichaam gebeurt, je helpt te ontspannen en je verwend en mooi laat voelen.

Het is een cliché, maar het is zeker waar: een gelukkige moeder zorgt voor een gelukkige baby. Een uur gevuld bij Beauty Junkies met heerlijke ontspanning en verlichting van de spieren draagt er aan bij dat je je heerlijk voelt!

BEHANDELINGEN
Een zwangerschap kan fysiek en mentaal erg stressvol zijn. Onze behandelingen zijn specifiek ontwikkeld om volledige comfort en veiligheid voor zowel de moeder als de baby te garanderen. Geniet van een veilige en verzorgende behandeling zowel voor, tijdens als na de zwangerschap. Onze behandelingen dragen positief bij aan de ontspanning van je spieren en elasticiteit van je huid.

CHILL MAMA MASSAGE 60 minuten €65,00
Deze zwangerschapsvriendelijke versie van onze ontspannende massage combineert een massage met producten die aanstaande moeders helpen te ontspannen. Vermoeide spieren verlichten, spanning en zwelling neemt af en de druk vermindert op uitgerekte en jeukende huid (let op: dit is alleen na het eerste trimester).

Een prenatale massage bij Beauty Junkies is een service op maat die pijn, ongemakken, pijnlijke spieren en gewrichten verlicht en zwelling vermindert, terwijl het de ontspanning bevordert en stress vermindert. Dit alles om de specifieke spieren in de onderrug, die het groeiende wonder dragen, te laten ontspannen.

 

 MAMA’S FEET 70 minuten €50,00

Een mineraalrijk voetenbad, exfoliëren en een massage

van de onderbenen en voeten helpt tegen slechte circulatie,

tegen vocht vasthouden en tegen de vermoeiende effecten

van de zwangerschap. Het wordt niet voor niets de

“moederschapsmarathon” genoemd.

NA DE ZWANGERSCHAP

HERSTEL 60 minuten € 65,-
Je baby is geboren en je hebt een beetje ‘quality time met jezelf’ nodig. Een herstellende massagebehandeling helpt je lichaam te herstellen terwijl jij je herinnert hoe het is om weer jezelf te zijn. Soms moeten nieuwe moeders ook een beetje bemoederd worden! Dit is het perfecte cadeau voor nieuwe moeders.

UA-72221254-1