Beauty Junkies XS

Aanbevolen leeftijd van 12 tot 18 jaar

Speciaal voor jongeren die willen leren kennismaken met schoonheidsverzorging. Om de eerste ervaring met de uiterlijke verzorging zo prettig en soepel mogelijk te maken. Dus geen agressieve behandelingen. Wel zachte prijsjes. En vooral: zelf leren hoe je het beste met je huid, nagels, wenkbrauwen moet omgaan en hoe je het beste cremes en make-up kunt gebruiken. Met een no-nonsense aanpak en duidelijke taal.

XS SKIN BAR 30 minuten € 25,-
Maak een afspraak bij Beauty Junkies en krijg ‘les’ in huidverzorging. Daarbij geef je jezelf onder begeleiding een unieke behandeling aan de Beauty Junkies bar. Kom alleen of neem vriendinnen mee en kom er samen achter hoe je jouw huid goed kunt reinigen, exfoliëren en hydrateren. Niets is zo belangrijk als een gezonde, stralende huid!

XS FACIAL 60 minuten € 75,- (inclusief huidverzorgingskit)
Leer hoe je een schone en zuivere huid kan krijgen. Een Beauty Junkies huidspecialiste zal je stap voor stap laten zien hoe je je huid het beste kunt verzorgen en hoe makkelijk dat is met skin lesson. Gevolgd door een mini facial. Om meteen een goede start te maken krijg je producten mee die je in huis kan gebruiken.

XS NATURAL BEAUTY 25 minuten € 40,- (incl. Tweezerman pincet)
Ga voor de meest verzorgde en natuurlijkste oogopslag van je leven! Je wenkbrauwen worden tot in perfectie gemodelleerd en er wordt rekening gehouden met je meest natuurlijke look. We laten je zien hoe je stap voor stap je wenkbrauwen thuis zelf bij kunt houden met de Tweezerman-pincet. En de pincet? Die krijg je mee naar huis als cadeautje. Wist je dat de Tweezerman pincetten een levenslange garantie hebben?

HIGH FIVE € 16,-
Een manicure voor tieners

XS FEET € 20,-
Een pedicure voor tieners

UA-72221254-1