Specials

Beauty Junkies signature behandelingen (ofwel: de specialiteit van het huis).

EYEMAZING 30 minuten € 29,95
Ga voor de mooiste oogopslag van Twente! Deze behandeling bestaat uit het epileren, verven van wimpers of wenkbrauwen en afsluitend een eyerescue masker om wallen, donkere lijnen en fijne lijntjes te behandelen.

NIEUW op menukaart! ANASTASIA BROWS €29,- 30 minuten
We hebben bij Beauty Junkies onze eigen versie van de Anastasia-methode ontwikkeld. We kijken bijvoorbeeld goed naar de vorm van het gezicht en modeleren snel en efficiënt met een katoenen draadje en verven en stylen de wenkbrauwen. Het is echt een mooi alternatief voor mensen die geen permanente make-up op hun huid wensen.

WAX SPECIAL 70 minuten €82,50
Helemaal zacht en kaal met Brazilian wax, onder- en bovenbenen en natuurlijk de oksels.Beauty Junkies is gespecialiseerd in het waxen van het gevoeligste deel van het menselijk onderlichaam. Waxen, een tijdelijke ontharing waarbij de haar met wortel en al wordt verwijderd, vergt een behoorlijk vaardige hand voor een grandioos resultaat. Naast de traditionele bikinilijn-behandeling is ook hier volop keuze en variatie mogelijk.

BYE BYE CELLULITE 45 minuten € 50,-
Eén van de grootste wensen van de meeste vrouwen is een mooie en gladde huid zonder putjes op dijen en billen. Met deze special verbeteren wij het algehele uiterlijk van je huid door zichtbare gevolgen van cellulitis te verminderen en de elasticiteit en stevigheid van je huid te maximaliseren. In een kuur van vijf behandelingen, geven wij de zesde gratis.

 

UA-72221254-1