Workshop

Beauty Junkies organiseert verschillende workshops in een gezellige, hippe, omgeving voor jou en je vriendinnen.

JE HUID AAN DE BAR  30 minuten € 35,95
Na een uitgebreide huidanalyse door een deskundige, waarbij je huid zone voor zone wordt bekeken, wordt vastgesteld welke producten jouw huid het beste resultaat geven. We vertellen je niet welk product je móet gebruiken; maar we laten je zien waarom je het product gebruikt! Zo krijg je een goed inzicht in de werking van het product dat optimaal bij jouw huid past.

Geef jezelf een unieke behandeling aan de Beauty Junkies bar met de heerlijk warme kompressen om het product te verwijderen. We laten je zien wat jij kan doen voor een mooie gezonde huid in topconditie! Waarom neem je bijvoorbeeld een op olie gebaseerde reiniging en daarna een op klei gebaseerde reiniging? Waarom neem je een AHA-crème of een BHA- crème, of een gel masker of een crème met zonnefactor 30? Het hangt helemaal af van wat jouw huid aan ons vertelt! Deelnemen in een ongedwongen sfeer is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon ontzettend leuk!

WE LOVE MAKE-UP 60 minuten € 60,-
Instant Eye-Lift? Vollere lippen? Een gladdere huid? Een egale huid, zonder dat je gezicht op een masker lijkt? Grotere ogen? Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die goede make-up kan bieden. Je leert alle ins & outs over de kunst van het opmaken en huidverzorging. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw stijl en smaak. We laten je zien wat er allemaal mogelijk is met goede make-up, zonder dat je er onnatuurlijk uitziet. Onze Urban Spa beschikt over een private make-up room. En je kan je als make-up lover volledig laten gaan tussen de kleuren oogschaduw, lippenstiften en blush. Je gaat naar huis met het beste product voor je huid en look.

BEAUTY, BUBBLES & SUSHI
Vrijgezellenfeestje, verjaardag, bedrijfsuitje? Beauty treatments ondergaan onder het genot van een glaasje bubbels en versnaperingen? Wat kies jij? We bieden een heerlijke pedicure of manicure met bubbles& sushi!

UA-72221254-1