Looks

Je make up is een beauty accessoire. Subtiel of juist expressief, maar precies naar jou smaak en zoals jij dat wenst en kan hebben. Onze make up-artist brengt het beste bij je naar boven en we kunnen je zelfs laten zien hoe je dat zelf ook kan doen.

NIEUW! Ellis Faas make up. Compact en handzaam. `Make up-lijn gebaseerd op de kleuren in de menselijke huid. Nee, het gaat niet om huidkleur, maar om het turquoiseblauw van aderen, het blauwpaars van een verse blauwe plek of juist het okergeel van een oude. Om precies dat rood dat bloed zo uitgesproken rood maakt`.

HOW TO DO IT  gratis
De make up artist maakt speciaal voor jou een look en je krijgt de make up-chart mee naar huis zodat je precies weet wat je nodig hebt. Je hebt keuze uit:

  • Perfecte make-up: Vernieuw je look in 5 minuten (concealer, eyebasic en tightline)
  • Face lift: Fris voor de dag komen in 4 stappen
  • Perfecte lippen en jukbeenderen: Een stralende look met behulp van kleur. Eenvoudig en effectief.
  • Beauty Junkies seizoen look: Update je look iedere seizoen met de nieuwste creaties.

MAKE UP SESSIE 30 min. € 22,95
Na het reinigen van je huid brengt de make up-artist je een primer aan en word je opgemaakt zodat je make up de gehele dag mooi blijft.

BRUIDS PROEF MAKEUP € 85,95
Je wandeling naar het altaar start bij Beauty Junkies. Jouw speciale dag  wordt door ons zorgvuldig voorbereid met een proef-make up. We nemen je wensen door en we bespreken de mogelijkheden tijdens een try out-sessie. Op de mooiste dag van je leven verzorgen we je make – up waarmee je mooi bent en je ook zo voelt.

UA-72221254-1