Shipping policy

Hoe werkt gratis bezorging?

Vanaf €50 GRATIS levering (België en Nederland)

Ik ben niet tevreden over de bezorger. Waar kan ik mijn eikwijt?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. We luisteren graag naar je verhaal en gaan samen met jou op zoek naar een oplossing.

Wat moet ik doen als ik mijn pakket niet heb ontvangen?

Controleer het volgende:

De Track & Trace code van het pakket. Je vindt deze in je verzendbevestiging. Controleer via deze link of de tijdvak indicatie van de bezorging is verschoven. Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode. Heb je een niet thuis-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorg moment ingepland.

Klopt dit allemaal, maar heb je toch geen pakket ontvangen? Neem dan contact met onze klantenservice.

Wat als mijn product beschadigd is geleverd?

Dat lossen we natuurlijk voor je op. Vul binnen de 14 dagen het retourformulier in, hierin kun je aangeven dat je product beschadigd is en een vervangend product wilt.

Wat gebeurt er met mijn pakketje als ik niet thuis ben?

Bezorging via DPD: De bezorger geeft je pakketje af bij de buren. Als dat niet lukt, dan brengt de bezorger je pakketje naar een DPD Pickup parcelshop bij uw in de buurt. 

Wat als mijn bezorging vertraagd is?

We gaan er alles aan doen om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Via deTrack & Trace link uit je verzendbevestiging kun je in de gaten houden wanneer je bestelling precies wordt bezorgd. We begrijpen dat je je bestelling vandaag in huis wil hebben. Het gaat helaas echt niet lukken. Wacht nog even af, hij komt er aan.

Waar is mijn pakketje?

Volg je verzending met de Track & Trace code uit je verzendbevestiging mail. Heb je een verzendbevestiging ontvangen, maar klopt je Track & Trace code niet?Deze werkt vaak pas op de dag van aflevering. Werkt je code dan nog steeds niet? Dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Meer informatie over verzendkosten ( Shipping policy )

Wij brengen de volgende verzendkosten in rekening tijdens het afrekenen.

🇳🇱
€50,00 en meer Gratis
€0,00 – €50,00 €4,95

🇧🇪
€50,00 en meer Gratis
€0,00 – €50,00 €4,95

🇩🇪
€50,00 en meer Gratis
€0,00 – €50,00 €5,95

🇦🇹,🇩🇰,🇱🇮,🇨🇭,🇬🇧,🇫🇷

Standaard: €10,95

🇫🇮,🇮🇪,🇮🇹,🇳🇴,🇵🇱,🇪🇸,🇸🇪

Standaard: €15,95

Rest of World: €19,95

Terug naar begin
Nederlands