Je bruiloft begint bij Beauty Junkies!
Schoonheidssalon Beauty Junkies helpt je af te tellen voor de grote dag, zodat je er stralend uitziet en je goed voelt op één van de mooiste dagen van je leven.
Omdat je het middelpunt bent van alle aandacht, wil je op de dag dat je de bruid bent er uiteraard fantastisch uitzien. Niet alleen voor je gasten, maar ook voor de fotograaf en natuurlijk voor je partner en jezelf! Je kunt dit allemaal overlaten aan de visagiste van Beauty Junkies die je graag adviseert.

Van een elegante ‘warmweer-bruid’ tot een verfijnde winterprinses, we helpen je het beste naar boven te halen. Uiteraard bespreken we samen wat je specifieke wensen zijn ten aanzien van je make-up.
We houden daarbij rekening met de sterke punten in je gezicht, je bruidsjurk en we experimenteren met make up en kleuren. Omdat we altijd een proefsessie houden, weten we op de dag van de bruiloft precies welke look het beste past.
Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat jij je make-up liever zelf wilt doen. In dat geval adviseren we je graag tijdens een make up workshop bij Beauty Junkies. Als je die workshop gevolgd hebt, kun je daarna thuis naar hartenlust oefenen, zodat het op de dag zelf perfect zit!

P.S. Ben je te gast op een bruiloft? Dan kun je natuurlijk ook een afspraak maken voor een ‘feest make-up’ of ‘dag make-up’.


Bruids proef make-up [1 uur 30 min €195,-]
Je wandeling naar het altaar start bij Beauty Junkies. Jouw speciale dag wordt door ons zorgvuldig voorbereid met een proef-make up. We nemen je wensen door en we bespreken de mogelijkheden tijdens een try out-sessie. Op de mooiste dag van je leven verzorgen we je make – up waarmee je mooi bent en je ook zo voelt.

Terug naar begin
Nederlands