Rock ‘n roll [30 min 50,00] 

Een verjongingsmassage die zich richt op het bindweefsel van je gezicht. De natuurlijke productie van collageen wordt hierdoor gestimuleerd en de elastinevezels worden versterkt. Je ziet onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en je huid oogt strakker en jonger. Aanrader: combineer Rock ' n roll en en Age is just a number voor een nóg beter resultaat!

Extra’s: 
- Epileren bij facial [11,00]
- Verven wenkbrauwen [11,00]
- Verven wimpers [11,00]


Natural facelifting à la Beauty Junkies [75 min €105,00]
Natural face lifting is een verjongingskuur voor gelaat, hals en decolleté. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt je huid op een natuurlijke manier gelift. Ook zeer geschikt als rimpel- of littekenbehandeling.

Extra’s: 
-Een Firming Treatment Masker inclusief hand- en armmassage [€19,50]
-Een Soothing Seaweed Infusion Masker inclusief hand- en arm massage [€19,50]
-Lymfedrainage [30 minuten €40]
Huidproblemen hebben vrijwel altijd te maken met ontstekingen. Lymfedrainage is een techniek die het immuunsysteem versterkt en je huid beschermt tegen het ontstaan van ontstekingen.

Do it your self DIY – self treatment workshop [60 min €100,-] met gratis serum twv 99 euro
Bindweefselmassages zijn inmiddels de meest geboekte behandelingen bij Beauty Junkies. We behalen mooie resultaten op een natuurlijke manier. In combinatie met de juiste voeding, gezichtsbehandelingen, skincare en supplementen zijn onze bindweefselmassagekuren onmisbaar in een totaalprogramma voor ‘healthy aging’.

Beauty Junkies introduceert nu een total work-out voor de mimische spieren in het gelaat en de hals, die samen zorgen voor stevigere gezichtsspieren en scherpere contouren. Je kunt deze work-out zelf doen om mooie resultaten te behalen en te behouden.

We leren je tijdens de workshop verschillende oefeningen die je altijd en overal kunt doen: thuis, in de auto of voor de tv. Vooral de training van de gezichtsspieren is essentieel om verslapping tegen te gaan. Onze facegym richt zich daarom effectief op de vier zones: het voorhoofd en de ogen, kin en hals, de mond en de wangen.

Deze fantastische self-treatment is een soort sporten voor je gezicht en een natuurlijk alternatief voor botox en fillers. De Beauty Junkies face gym workshop kan geboekt worden na een bindweefselkuur, zodat je met eenvoudige en zeer doeltreffende massagegrepen zelf aan huidverbetering en huidverjonging kunt werken.

Te boeken na een LPG endermolift kuur en of Healthy aging kuur.