Onze healthy aging facials zijn voor iedereen die het belangrijk vindt extra aandacht aan uiterlijke verzorging te besteden. De basis bestaat uit innovatieve huidverjongende massagetechnieken, die de elasticiteit van je huid en het onderliggende spierweefsel verstevigen. Zoals Beauty Junkie Sevda het noemt: ‘gymnastiek voor je huid’. Hiermee vervagen rimpels, verstrakken je gelaatscontouren en wordt je huid op een natuurlijke manier gelift. Onze healthy aging facials pakken ook huidproblemen zoals acné of rosacea aan.

Natural facelifting à la Beauty Junkies 75 min €101,-

Natural face lifting is een verjongingskuur voor gelaat, hals en decolleté. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt je huid op een natuurlijke manier gelift. Ook zeer geschikt als rimpel- of littekenbehandeling.

Age is just a number 30 | 60 min €50,-| €76,-

Met krachtige massagegrepen verstevigen en liften we je gelaatscontouren. Het resultaat? Een gezonde en frisse uitstraling.

Rock ‘n roll 30 | 60 min €50,-| €76,-

Aanrader: combineer met de Collagen Booster of Tone and Booster voor een nóg beter resultaat!

Een verjongingsmassage die zich richt op het bindweefsel van je gezicht. De natuurlijke productie van collageen wordt hierdoor gestimuleerd en de elastinevezels worden versterkt. Je ziet onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en je huid oogt strakker en jonger.

Do it your self DIY – self treatment workshop €100,-

Beauty Junkies skin gym 60 minuten 100 euro (met gratis serum twv 100 euro)

Bindweefselmassages zijn inmiddels de meest geboekte behandelingen bij Beauty Junkies. We behalen mooie resultaten op een natuurlijke manier. In combinatie met de juiste voeding, gezichtsbehandelingen, skincare en supplementen zijn onze bindweefselmassagekuren onmisbaar in een totaalprogramma voor ‘healthy aging’.

Beauty Junkies introduceert nu een total work-out voor de mimische spieren in het gelaat en de hals, die samen zorgen voor stevigere gezichtsspieren en scherpere contouren. Je kunt deze work-out zelf doen om mooie resultaten te behalen en te behouden.

We leren je tijdens de workshop verschillende oefeningen die je altijd en overal kunt doen: thuis, in de auto of voor de tv. Vooral de training van de gezichtsspieren is essentieel om verslapping tegen te gaan. Onze facegym richt zich daarom effectief op de vier zones: het voorhoofd en de ogen, kin en hals, de mond en de wangen.

Deze fantastische self-treatment is een soort sporten voor je gezicht en een natuurlijk alternatief voor botox en fillers. De Beauty Junkies face gym workshop kan geboekt worden na een bindweefselkuur, zodat je met eenvoudige en zeer doeltreffende massagegrepen zelf aan huidverbetering en huidverjonging kunt werken.

Te boeken na een LPG endermolift kuur en of Healthy aging kuur.

Terug naar begin
Nederlands