De perfecte manier van ontharen, met optimaal effect.
Beauty Junkies heeft innovatieve behandelingen in Twente geïntroduceerd, waaronder de harsbehandelingen ‘Brazillian wax’ en de ‘Hollywoodwax’. Waxen of harsen is een tijdelijke ontharing, waarbij het haar met wortel en al wordt verwijderd. Scheren en gebruik van ontharingscrème laten de
wortel intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij harsen blijft je haar drie tot vijf weken weg én komt als zachte haartjes terug.Een perfecte manier van ontharen dus, met optimaal effect.

Het harsen hebben wij van onze moeder geleerd, zij maakte zelfs haar eigen hars (sugaring). Veel schoonheidssalons beperken zich bij het waxen tot benen, ruggen en oksels. Bij Beauty Junkies echter, kun je ook terecht voor een perfecte hars van je bikinilijn, precies zoals jij dat wenst.
Drempelvrees is hierin nergens voor nodig, een ‘Brazillian wax’ is voor Beauty Junkies dagelijkse kost.

Je huid wordt voor de harsbehandeling eerst ontsmet. We brengen de wax vervolgens aan met een spatel, niet met onze handen. Hygiëne staat bij een Beauty Junkies voorop. We werken met latexhandschoenen en garanderen je dat alles wat met jouw lichaam in aanraking komt ook echt schoon is! Na je harsbehandeling voel je je superschoon en vrouwelijk!
We zullen niet beweren dat een ‘Brazillianhars-ervaring’ hemels is, maar vertrouw ons als we zeggen dat weer na zoveel harservaringen een zo pijnloos mogelijk ervaring van hebben gemaakt. En als er nu íets is waarvoor je een vaardige hand nodig hebt die niet aarzelt, dan is het wel de behandeling voor de gevoeligste huid. Dat is de belangrijkste reden waarom mensen uit Twente en omstreken kiezen voor Beauty Junkies.

Een paar praktische tips:
-Laat je met regelmaat waxen voor een optimaal resultaat. Kom, afhankelijk van je haargroei, om de 4 á 5 weken.
-Je haar moet als je altijd geschoren hebt, ten minste 0,5 tot 1 cm lang zijn om het goed te kunnen waxen.
-Vermijd een afspraak vlak voor of na je menstruatie periode.

 Brazilian wax
[€43]
Je houdt down there alleen een streepje over. Hoe smal of breed bepaal jij! Lees hier meer over onze brazilian wax.

Hollywood wax [€43]
Haar? Waar dan?! Just all the way. Wekenlang helemaal zacht en kaal down under.

Bekijk onze andere waxbehandelingen

Terug naar begin
Nederlands