Over onze Bruid & Co behandeling
Met onze beautybehandelingen houd je je huid in topconditie, terwijl je even lekker kunt ontspannen in een sfeervolle ruimte met mooie & zachte muziek.

Onze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de topmerken Absolution Cosmetics, Dermalogica,  en Dr Murad. Make up merken van Ellis Faas en Youngblood. Wat je ook kiest, je behandeling wordt altijd aangepast aan jouw huidtype en conditie. Om het allerbeste uit je huid te halen, en ook echt naar voren te halen, wordt er niet gewerkt volgens het principe ’standaard behandeling’. Je huid is immers ook niet standaard. Het kan zelfs per dag, maand of seizoen verschillen.

Daar komt de bruid! 

Wil je het mooiste uit jezelf halen? Heb je een feestje of bruiloft? Wij helpen je graag. Ben je te gast op een bruiloft? Dan kun je natuurlijk ook een afspraak maken voor een ‘feest make-up’ of ‘dag make-up’.

Dag make up  [30 min €50,-] 

Feest make up [40 min €65,-]

Bruids & proef make-up [1 uur 30 min €199,-]
Je wandeling naar het altaar start bij Beauty Junkies. Jouw speciale dag wordt door ons zorgvuldig voorbereid met een try out make up. We nemen je wensen door en we bespreken de mogelijkheden en brengen een proef mak up tijdens een try out-sessie. Op de mooiste dag van je leven verzorgen we je make – up waarmee je mooi bent en je ook zo voelt. Lees hier meer over onze bruids make-up!

Terug naar begin
Nederlands