Zeer geschikt bij klachten zoals een stijve nek, zere rug of vermoeide benen.
Een massage is een soort onderhoud van het lichaam. Omdat er op de huid veel zenuwen zitten en omdat je tijdens een massage het ‘gelukshormoon’ kunt aanmaken, kom je letterlijk beter in je vel te zitten.

De deep tissue massage is een massage voor het diepe spierweefsel. De masseur oefent tijdens deze massage druk uit op (pijnlijke) plekken op het lichaam om verklevingen aan te pakken en doorbloeding te stimuleren. Deze verklevingen in het lichaam kunnen pijn en ontstekingen veroorzaken en kunnen daarnaast zorgen voor belemmering tijdens het bewegen met als gevolg bv een stijve nek, rugpijn en pijnlijke schouders.
De Beauty Junkies masseur maakt tijdens de massage geen gebruik van olie en gebruikt haar ellebogen, onderarmen, knokkels en vingers. Door de diepe druk die tijdens de massage gegeven wordt, worden knopen en verklevingen los gemaakt, spieren gestretcht en weefsel weer op de plek gebracht. Om je te ontdoen van de afvalstoffen die zijn losgekomen en om je spieren te hydrateren,
wordt aangeraden om veel water te drinken na de massage.
Een deep tissue massage is zeer geschikt bij klachten zoals een stijve nek, zere rug of vermoeide benen. De massage is niet geschikt wanneer je last hebt van blauwe plekken, ontstekingen, huiduitslag, open wonden, botbreuken of zwakke botten. Als je recent bent geopereerd of chemotherapie hebt gehad, is het verstandig om eerst met je arts te overleggen voordat je een deep tissue massage boekt.. 

Welke soort massage wil je?


Deep tissue massage [45 min € 52,50] of [60 min 66,50]

Terug naar begin
Nederlands