Gezichtsbehandelingen
Facials
Onze gezichtshuid komt elke dag opnieuw in aanraking met de elementen van het weer, met make-up, transpiratie, stof, vuil en alles wat er in de lucht zweeft. Een zorgvuldige reiniging en verzorging is dan ook een belangrijke basis voor een stralend uiterlijk. Bij Beauty Junkies hebben we verschillende gezichtsbehandelingen, die erop zijn gericht je huid te verzorgen, te verbeteren, te beschermen en je natuurlijke schoonheid naar boven te halen.
 

Drie categorieën 
Bij Beauty Junkies kun je kiezen uit drie categorieën huidverzorging:

1. Onze huidverzorgende facials zijn ontspannend en geven je huid tegelijk een oppepper.

2. Onze huidverbeterende facials gaan nog een stapje verder: we gebruiken stressreducerende massagetechnieken en geven je adviezen voor leefstijl en voeding. Na de behandeling krijg je van ons een gezonde smoothie en kun je nog lekker even na-relaxen.

3. Onze healthy aging facials zijn voor iedereen die het belangrijk vindt extra aandacht aan uiterlijke verzorging te besteden. De basis bestaat uit innovatieve huidverjongende massagetechnieken, die de elasticiteit van je huid en het onderliggende spierweefsel verstevigen. Zoals Beauty Junkie Sevda het noemt: ‘gymnastiek voor je huid’. Hiermee vervagen rimpels, verstrakken je gelaatscontouren en wordt je huid op een natuurlijke manier gelift. Onze healthy aging facials pakken ook huidproblemen zoals acné of rosacea aan.

Uitgebreide huidanalyse
Iedere Beauty Junkies-facial begint met een uitgebreide huidanalyse. Op basis daarvan bepalen we samen met jou de gewenste behandeling. Bij de huidanalyse bekijken we je huidtype en huidconditie. Je huidtype is vastgelegd in je genen, maar de conditie van je huid wordt bepaald door je leefstijl. Voeding, slaaggewoontes, stress, hormonen, roken, weinig of juist veel zonlicht en buitenlucht; het is allemaal van invloed. Bij Beauty Junkies vinden we het dan ook belangrijk om een facial speciaal voor jou samen te stellen. Je kunt kiezen uit behandelingen van 40 minuten tot 75 minuten.

Resultaten
Geen enkele huid is hetzelfde. Zoals gezegd: je genen, de wijze waarop jij je huid verzorgt en je leefomstandigheden zijn allemaal van invloed op de conditie van je huid. Onze behandelingen zullen dan ook bij iedereen een ander resultaat hebben. Helaas kunnen we geen wonderen verrichten. Wat we wel kunnen? Je huid zorgvuldig behandelen met de mooiste producten. Je zo goed mogelijk adviseren over je uiterlijke en innerlijke huidverzorging. En vooral: altijd streven naar het beste resultaat!

Onze behandelingen zullen dan ook bij iedereen een ander resultaat hebben, helaas kunnen ook wij geen wonderen verrichten! Wat we wel kunnen én doen?

Uitgebreid facials-menu
We hebben een uitgebreid facials-menu waaruit je kunt kiezen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met op op dan nemen we de mogelijkheden graag met je door!

Welke soort gezichtsbehandeling wil je?


HUIDVERZORGENDE FACIALS

Facial - basic [40 min €52,-]

Deze facial is gericht op het herstel en weer in balans brengen van je huid. Na de behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en voel jij je ontspannen en opgeladen

Facial - good to go [60 min €71,50]
De basic facial wordt aangevuld met een diepe reiniging en een drukpuntmassage. Met een stralende glow ben jij good to go! 

Facial - signature [75 min €88,50]
Een lekker uitgebreide gezichtsbehandeling met fijne producten, die helemaal op jouw huidconditie zijn afgestemd. En je mag kiezen: wil je tijdens het masker een hoofdhuid-, een arm- of een voetmassage?


HUIDVERBETERENDE FACIALS

Get clear - een speciale acné-behandeling [45 min €70,00] of [75 min €98,50] 
Deze facial is op maat gemaakt en een must voor het gezicht met huidontstekingen en acne. De behandeling draagt bij aan een zuivere en gave huid.

Meisjes van 50 [75 min €98,50]
Een rimpeltje hier en daar mag gerust, zolang de basis maar goed is. Tijdens deze gezichtsbehandeling geven we je huid de zuivering en celvernieuwing die ze nodig heeft. Je huid zal weer stralen en er onmiskenbaar zacht en verzorgd uitzien.

Inclusief een keuze uit twee van de volgende onderdelen:
- Epileren
- Verven wenkbrauwen
- Verven wimpers
- Harsen van het gezicht
- Eye rescue masker

Een facial van 75 minuten krijgt een upgrade met een Touch Therapy (massage) naar keuze:
- Stress Relief: handen en armen
- Stress Relief Scalp: hoofd
- Reflex Point: voeten


Absolution Skin food - 100% biologisch
[75 min €98,50]
Een op maat gemaakte gelaatsverzorging om het ecosysteem van de huid te stabiliseren. Een cocktail van biologische ingrediënten, wilde bloemen, vitaminen en mineralen gaat het gevecht met huidveroudering aan. De sessie wordt volledig afgestemd zoals jij het wilt. Het geeft meteen een zichtbaar en langdurig effect: het verzacht, vernieuwt, hydrateert de huid en zorgt voor meer glans. Je verlaat de spa als herboren.

Inclusief een keuze uit twee van de volgende onderdelen:
- Epileren
- Verven wenkbrauwen
- Verven wimpers
- Harsen van het gezicht
- Eye rescue masker

Een facial van 75 minuten krijgt een upgrade met een Touch Therapy (massage) naar keuze:
- Stress Relief: handen en armen
- Stress Relief Scalp: hoofd
- Reflex Point: voeten

Age smart - anti aging voor iedere leeftijd [75 min €98,50]
Bij deze anti-aging special gaat de Beauty Junkies huidexpert met actieve werkstoffen dieper op de huid werken. We werken puur op de huidbehoefte voor een mooie gezonde huid.

Inclusief een keuze uit twee van de volgende onderdelen:
- Epileren
- Verven wenkbrauwen
- Verven wimpers
- Harsen van het gezicht
- Eye rescue masker

Een facial van 75 minuten krijgt een upgrade met een Touch Therapy (massage) naar keuze:
- Stress Relief: handen en armen
- Stress Relief Scalp: hoofd
- Reflex Point: voeten 

Facial - signature huidverbetering [90 min €124,-]
Ouder worden is niet te stoppen, maar bij Beauty Junkies kunnen we het verouderingsproces van je huid wel vertragen. Dat doen we met onze effectieve huidverbeteringsfacials, die je huid er stralender, jonger en gezonder uit laten zien. We doen eerst een uitgebreide huidanalyse en passen de facial specifiek aan bij jouw huidwensen en -problemen. Of het nu gaat om het verminderen van huidveroudering, hyperpigmentatie of gevoeligheden; onze huidverbeterende facials bieden voor iedere huid een oplossing.

Inclusief een keuze uit twee van de volgende onderdelen:
- Epileren
- Verven wenkbrauwen
- Verven wimpers
- Harsen van het gezicht
- Eye rescue masker

Vegan Facial [60 min €80,00] of [75 min €98,50]
Nieuw op onze menukaart is de vegan facial. Draag jij ook een steentje bij aan een betere wereld en eet je daarom geen dierlijke producten? Top! Maar ook voor jou zijn er momenten dat je je even niet zo bewust wilt zijn van de wereld om je heen.

Dan boek je een treatment bij Beauty Junkies, om alle drukte en zorgzaamheid voor alles en iedereen even achter je te laten. De behandeling is net begonnen als je je ineens afvraagt: “Kan ik als vegan deze behandeling wel verantwoorden?”

Wij weten het maar al te goed: ‘being good ain’t always easy’. Zeker in een wereld die voornamelijk is ingesteld op luxe en gemakzucht, voelt het kiezen voor sustainable opties soms een beetje als afzien. Maar het hoeft echt niet allemaal zo lastig te zijn. Wij hebben voor jou de ingrediëntenlijsten van ons productenassortiment doorgenomen. Zodat jij onbezorgd kunt genieten van onze vegan en  milieubewuste facial. Genieten met een schoon geweten! Natuurlijk ook voor alle niet-zo-bewuste levensgenieters…

Beauty Junkies discovery zonder voedingsconsult [75 min 125,-] met voedingsconsult [90 min 155,-]

Een mooie huid willen we allemaal toch? Met onze skin check kunnen we tot drie lagen onder je zichtbare huid analyseren. Dit geeft ons een beeld van hoe je huid zich gaat ontwikkelen. Wat zich namelijk afspeelt ‘van binnen’, wordt op een gegeven moment zichtbaar. De skin check biedt de mogelijkheid zo nodig vroegtijdig in te grijpen en verouderings- of beschadigingsprocessen te vertragen of te stoppen. Na de skin check behandelen we je huid met een speciaal op jou afgestemde facial. We kiezen samen welke behandelingen het beste bij jou passen.  Na de behandeling krijg je van ons een Beauty Junkies Food Journal mee. Hoe je huid er uit ziet en zich ontwikkelt, hangt namelijk samen met je voeding. Jij vult het Food Journal in, zet het naar ons op de mail voor je volgende afspraak en vervolgens gaan wij je voedingspatroon analyseren. Op basis van deze informatie kunnen we een nog beter beeld krijgen van de conditie van je huid, gezondheid en leefstijl. Daarnaast krijg je een voedingsconsult waarbij we gericht kijken naar de impact van voeding op je huid. We doen eventueel ook een bloedtest voor je omega 3- en 6-balans.

Terug naar begin
Nederlands