De manier om lichaam en geest te ontspannen.
Met de kracht van warme stenen een moment van diepe relaxatie, dat is een hot stone massage. Hot stone massage is een massage met warme vulkanische stenen, afkomstig uit de zee bij Hawaï. De stenen worden opgewarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur en de Beauty Junkie massage therapeut, masseert met warme oliën en deze warme stenen. Omdat de stenen de warmte lang vasthouden, trekt deze optimaal in het lichaam.

De massage heeft twee belangrijke uitwerkingen: Als basis heeft de massage een ontspannende werking op het lichaam en neemt het stress weg. Hot stone is daarom dé manier om zowel lichaam als geest te ontspannen en een aanrader bij stijve spieren en spierpijn. De stenen worden op specifieke punten van het lichaam geplaatst. Omdat deze punten de energiestromen in je lichaam reguleren, wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Door de verbetering van de bloedcirculatie ontspannen de spieren, wat ook zorgt voor een bevordering van je algehele welzijn.

Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van afvalstoffen. De afvalstoffen worden gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd, waardoor de massage bijdraagt aan het stimuleren van het zelf-herstellend vermogen van het lichaam.

Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Het is een heerlijk ontspannen ervaring, de druk is medium tot zacht. Deze massage is één van de meest geliefde massagevormen in onze schoonheidssalon, alle reden om deze hot stone massage een keer te proberen!
P.S. als je zwanger bent kun je deze massage niet ondergaan. Maar niet getreurd, we hebben vanaf de 12e week van je zwangerschap speciale zwangerschapsmassages. Ook bij temperaturen hoger dan 25 graden wordt er geen hot stone gegeven, dit omdat het lichaam bij zo’n hoge temperatuur onvoldoende gelegenheid heeft om af te koelen.. 

Welke soort massage wil je?


Hotstone massage [30 min €38,50] of [45 min €52,50] of [60 min €66,50]
Kies uit 30, 45 of 60 minuten ontspannen. Verzachtende en diep ontspannende werking op de spieren met warme basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen, afkomstig uit de zee bij Hawaï. Eb en vloed hebben ervoor gezorgd dat de stenen glad, rond en plat gevormd zijn. Deze massage draagt bij aan het zelfherstel van je lijf. Afvalstoffen worden afgevoerd en je lichaam komt in balans. Benieuwd waar een hotstone massage nog meer goed voor is?

Terug naar begin
Nederlands