Nieuw bij Beauty Junkies: de HydraFacial

Wil jij een prachtige glow en een zachte, egale huid, al vanaf de eerste behandeling? Ben je op zoek naar een facial waar je niet van hoeft te herstellen, maar waarmee je stralend weer naar buiten loopt? Dan is de HydraFacial iets voor jou!

 

Wat het is

De HydraFacial is een fonkelnieuwe behandeling die je huid direct laat stralen maar je ook kan helpen je huid van binnenuit gezonder te maken. Er komt door deze facial een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn door een proces van reinigen, exfoliëren, onttrekken en hydrateren. De huid wordt intensief gevoed en je huid hoeft niet te gerstellen van deze behandeling. Snel en super efficiënt. Houden we van.

Hoe een behandeling eruitziet

Een HydraFacial bestaat uit drie stappen. We beginnen met een diepe reiniging van je huid om dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen. Met een mix van salicylzuur en glycolzuur wordt vuil en olie uit je poriën verdrongen.

Na de reiniging verwijderen we met een speciale, zuigende tip mee-eters, vuil, olie en onzuiverheden. Met een moisturizer hydrateren we je huid.

Daarna is het tijd voor boosters: hydraterende, verstevigende en voedende serums vol actieve ingrediënten die jouw huid direct een fantastische glow geven. #agelessbeauty

 

De resultaten

Al na de eerste behandeling loop je met een zijdezacht huidje naar buiten. Volg je een kuur van drie behandelingen, dan beloven wij je duidelijke huidverjonging, minder rimpels, minder pigmentvorming en een stevigere huid.

 De HydraFacial pakt de volgende huidproblemen aan:

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grove poriën

Signature [45 min €198,00]

Een uitstekende manier om de huid te hydrateren, te reinigen en te verjongen. De behandeling bestaat uit verschillende stappen, waaronder reinigen, exfoliëren, extracties en hydratatie en LED-lichttherapie en een speciale booster om de huid extra te voeden. Deze behandeling is geschikt voor mensen met specifieke huidproblemen, zoals  fijne lijntjes en rimpels, acne,  donkere vlekken en pigmentvlekken. Na afloop van de behandeling voelt de huid zacht, glad en stralend aan.

Platinum [60 min €235,00]

Hydrafacial Platinum is een uitgebreidere versie van de standaard Hydrafacial behandeling en biedt extra voordelen. Het grootste verschil tussen de twee behandelingen is dat Hydrafacial Platinum een extra boost geeft aan de huid door het toevoegen van en een lymphedrainage. Met als resultaat dat de huid er gezonder, stralender en jonger uitziet. Daarnaast kan de behandeling helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, acne en verstopte poriën.Deze behandeling is een aanrader als je zoek  bent naar een complete huidverjonging en diepe hydratatie.

HydraFacial is uit te bereiden met Perk Ogen en Perk Lippen.

Perk Ogen [15 min €40,-]

Behandeling die gericht is op het hydrateren en verzachten van de huid rondom de ogen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van werkstoffen die is voorzien van een mix van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen er gladder, helderder en jonger uitziet.

Perk Lippen [15 min €40,-]

Perk Lippen is een behandeling die gericht is op het hydrateren en verzachten van de huid rondom de lippen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van werkstoffen die is voorzien van een mix van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat de lippen er voller, zachter en gezonder uitzien


Terug naar begin
Nederlands