Over onze Mama’s to be behandelingen
Met onze beautybehandelingen houd je je huid in topconditie, terwijl je even lekker kunt ontspannen in een sfeervolle ruimte met mooie & zachte muziek.

Mama’s (to be)s moeten goed ontspannenChill Mama Massage [1 uur €69,00]
Deze zwangerschapsvriendelijke versie van onze ontspannende massage combineert een massage met producten die aanstaande moeders helpen te ontspannen. Vermoeide spieren verlichten, spanning en zwelling neemt af en de druk vermindert op uitgerekte en jeukende huid (let op: dit is alleen na het eerste trimester).

Een prenatale massage bij Beauty Junkies is een service op maat die pijn, ongemakken, pijnlijke spieren en gewrichten verlicht en zwelling vermindert, terwijl het de ontspanning bevordert en stress vermindert. Dit alles om de specifieke spieren in de onderrug, die het groeiende wonder dragen, te laten ontspannen.

Mama's Feet [1 uur €56,-]
Een mineraalrijk voetenbad, exfoliëren en een massage van onderbenen en voeten helpt tegen slechte bloedcirculatie, vocht vasthouden en andere vermoeiende effecten van de zwangerschap. Het wordt niet voor niets de ‘moederschapmarathon’ genoemd.

Herstel [1 uur €69,00]
Je baby is geboren en je hebt een beetje ‘quality time voor jezelf’ nodig. Een herstellende massagebehandeling helpt je lichaam te herstellen, terwijl jij je herinnert hoe het ook al weer was om jezelf te zijn. Soms moeten nieuwe moeders ook een beetje bemoederd worden! Een perfect cadeau voor nieuwe moeders.Ook leuk voor je kleintje Keekabuu www.keekabuu.com

Terug naar begin
Nederlands