Voeten behandelingen
Onze voeten gebruiken we de hele dag. Waarom zouden we ze dan niet regelmatig verwennen met wat extra aandacht? Bij Beauty Junkies hebben we een heel assortiment behandelingen om je prachtig verzorgde handen en nagels te geven. Voor onze feet-treatments hebben we ons laten inspireren door New York. Misschien weet je nog waar de girls van Sex & the City hun voetjes lieten verzorgen? Wij hebben precies zulke verhoogde banken. Zet je voeten in een lekker warm badje, drink een kopje thee en lees een tijdschrift. Wij zorgen er intussen voor dat je voeten weer helemaal gezien mogen worden. Met een mooi kleurtje op je nagels natuurlijk.

Uitgebreid voeten menu
We hebben een uitgebreid voeten-menu waaruit je kunt kiezen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met op op dan nemen we de mogelijkheden graag met je door! 


VOETEN

Basic Feet [40 min €39,95]
Na een verzachtend voetenbad, verzorging van de nagelriemen en het knippen en vijlen van de nagels worden de voeten heerlijk gescrubd. Vervolgens een mooie lak, waarvan je zeker een week of 5 plezier hebt.

Beauty Junkies Feet [50 min €49,95]
Na een verzachtend voetenbad, verzorging van de nagelriemen en het knippen en vijlen van de nagels worden de voeten heerlijk gescrubd. Vervolgens een mooie lak, waarvan je zeker een week of 5 plezier hebt, met aanvullend het verwijderen van eelt. Natuurlijk ook met een lakje als finishing touch.

Happy Feet [55 min €58,95]
Voor de diva’s onder ons. Het begint met een voetenbadje, waarna het eelt wordt verwijderd. Vervolgens verzorgen we je nagelriemen en vijlen we je nagels. Je voeten worden extra verwend met een uitgebreide scrub en een massage. Een perfecte lak maakt het helemaal af.

Gellak [60 min €68,95]
Wekenlang perfect gelakte teennagels. We lakken met semi permanente lak je teennagels. Het resultaat mag er zijn. Hoogglanzende en sterke nagels die niet beschadigen en dat zonder droogtijd.

Extra’s
-Parafine pakking [€ 13,50]

Terug naar begin
Nederlands