Bijzonder effectief bij spierpijn.
Natuurlijk is onze sportmassage bijzonder effectief bij spierpijn die veroorzaakt is door lichamelijke inspanning tijdens het sporten, maar laat je niet misleiden door de naam ‘sportmassage’. Een sportmassage is eveneens zeer geschikt voor mensen die zware arbeid verrichtten of bijvoorbeeld een stijve nek en rug hebben door een verkeerde zithouding. Ook als je geen sport beoefent of geen klachten hebt, kun je deze sportmassage ondergaan.

Sportmassage is een stevige massage die wordt gegeven om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van lichamelijke inspanning, te verminderen. De afvalstoffen in je lichaam die kramp of pijn kunnen veroorzaken, worden tijdens de massage uit het lichaam gemasseerd. Met name spierknopen en spierpijn worden effectief aangepakt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.
Hierdoor verbetert de conditie en de flexibiliteit van de spieren. Je voelt dagen later de effecten nog steeds!

Niet voor iedereen is een sportmassage geschikt. Dit is aan de orde als je open wondjes hebt of als je last hebt van spataderen of trombose. Als je twijfelt of een sportmassage geschikt voor je is, neem dan contact met ons op, we geven je graag advies!


Deep tissue massage small [30 min €40,00] of large [60 min €69,00]
Geniet van onze deep tissue massage. Je kan kiezen uit 30, 45  of 60 minuten ontspannen. Net iets steviger dan onze ontspanningsmassage, waardoor het herstel van je spieren wordt gestimuleerd. Benieuwd waar een sportmassage nog meer goed voor is?

Terug naar begin
Nederlands