Uiterlijke verzorging is iets van alle tijden. Denk maar eens aan Egyptische muurschilderingen; al ver voor onze jaartelling kregen ogen een zwarte omlijning. Met henna werden handen en voeten versierd en Cleopatra schijnt in ezelinnenmelk te hebben gebadderd.

Elke periode en elke cultuur kent eigen beautyrituelen.

Onze ouders zijn in Turkije geboren en in de Turkse cultuur krijgt uiterlijkeverzorging van oudsher veel aandacht zoals lichaamswax, epileren met de draad. Misschien dat wij bij Beauty Junkies daarom alles wat
met beauty te maken heeft altijd fascinerend hebben gevonden.

Tien jaar geleden zijn mijn zus Fati en ik met onze eigen beautysalon begonnen. De werkwijze van Beauty Junkies past goed bij de huidige tijd. Er is tegenwoordig meer bewustzijn over de effecten van de manier waarop we leven en wij gaan uit van de samenhang tussen verzorging, lifestyle en voeding.

De behandelingen die we toepassen, de adviezen die we geven en de producten die we gebruiken zijn gericht op natuurlijke huidverbetering. Zoals LPG endermologie®, een nieuwe technologie die de celactiviteit van de huid stimuleert. We geven trainingen in gezichtsmassages, adviseren over het effect van voedingsmiddelen op de huidconditie en bieden een ‘vegan facial’. Daarvan kunnen ook veganisten en andere milieubewuste cliënten met een gerust geweten genieten.

 

Terug naar begin
Nederlands