Waxen
Waxen is een tijdelijke ontharing waarbij de haar met wortel en al wordt verwijderd, vergt een behoorlijk vaardige hand voor een grandioos resultaat. Bij Beauty Junkies zijn we gespecialiseerd in waxen. Sevda leerde het al op jonge leeftijd van haar moeder en dat is nog altijd haar meest kritische wax-klant. We hebben ook veel ervaring in het waxen van het gevoelige onderlijf. Naast de traditionele bikinilijnbehandeling is ook hier volop keuze en variatie mogelijk.

Klik hier voor mannen wax behandelingen

Uitgebreid wax-menu
We hebben een uitgebreid wax-menu waaruit je kunt kiezen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met op op dan nemen we de mogelijkheden graag met je door!

Get Naked [90 min €105,00]
Wekenlang genieten van een zijdezachte huid zonder ongewenste haargroei? Kies dan voor de “Get Naked”. Een complet behandeling met een Brazilian of Hollywood wax voor je onderlijf, het waxen van je onder- en bovenbenen, je oksels en natuurlijk je bovenlip en wenkbrauwen. 

Wax special [75 min €90,00]
Kies jij er voor om al je overtollige lichaamsbeharing te laten waxen? Dan kunnen we er één complete behandeling van maken. Een Brazilian wax voor je onderlijf, het waxen van je onder- en bovenbenen en natuurlijk je oksels.

Hollywood [25 min €43,00]
Haar? Waar dan?! Just all the way. Wekenlang helemaal zacht en kaal down under. Lees hier meer over onze hollywood wax.

Brazilian [25 min €43,00]
Je houdt down there alleen een streepje over. Hoe smal of breed bepaal jij! Lees hier meer over onze brazilian wax

G-string [20 min €33,00]
Een g-string is kleiner dan een bikinibroekje, dus waxen we bij deze behandeling ook de haartjes aan de voorkant en in je bilnaad. In de bilnaad zitten vaak ingegroeide haartjes, die er pukkelig en rood uitzien. Dat is niet mooi, bovendien kunnen ze ontstekingen geven. Wij kunnen ze voor je weg waxen.

Bikini [15 min €24,00]
We verwijderen alleen de haartjes die buiten je bikinibroekje vallen.

Hele benen [30 min €49,00]
Wil je afrekenen met ontsierende haren op je benen? De Beauty Junkies wax experts kunnen door middel van harsen je ongewenste beenhaar verwijderen, zodat je wekenlang plezier hebt van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn meteen verleden tijd.

Onderbenen [15 min €29,50]
Reken af met ontsierende haren op je onderbenen. We verwijderen de haren met wortel en al uit het haarzakje tot aan je knieën. Beauty Junkies tip: Door vaker te harsen raken deze haarzakjes wat beschadigd, waardoor de haren in de toekomst helemaal niet meer terugkomen.

Bovenbenen [15 min €35,00]
Reken af met ontsierende haren op je onderbenen. We verwijderen de haren met wortel en al uit het haarzakje tot aan je knieën. Beauty Junkies tip: Door vaker te harsen raken deze haarzakjes wat beschadigd, waardoor de haren in de toekomst helemaal niet meer terugkomen.

Oksel wax [15 min €23,50]
Wekenlang geen omkijken meer naar opvallende en ontsierende haren onder je oksel.

Onderarmen wax [15 min €29,00]
Wekenlang geen omkijken meer naar opvallende en ontsierende haren op je armen.

 

 
 


Terug naar begin
Nederlands